logo

Hoe een man van je dromen eenvoudige regels te vinden

Dochter Stewartes en Pilot British Airways Kate Middleton trouwde met een echte prins. En je wacht nog steeds op de perfecte man voor een relatie en het huwelijk? Hoe een partner te vinden en een harmonieuze relatie met hem te creëren, kent de persoonlijke groeicoach Yaroslav Samoilov en de auteur van Bestsellers Ellen Fein.

Niet zoals iedereen

Volgens de Amerikaanse psycholoog, de auteur van het boek “Regels. Hoe te trouwen met de dromen van een man “Ellen Faine, ongeacht schoonheid, leeftijd, maten en proporties van het lichaam, geest, elke vrouw kan de perfecte echtgenoot vinden. Het belangrijkste is om in tegenstelling tot anderen te worden.

Hiervoor hoef je geen koningin van schoonheid te zijn, de universiteit binnen te gaan of je eigen bedrijf te openen. Het is genoeg om gemoedsrust, vertrouwen en gevoel van eigen waarde te ontwikkelen. Geleidelijk zullen deze gevoelens veranderen in een speciale innerlijke uitstraling, die u van tientallen andere vrouwen zal onderscheiden.

Hoe stoppen met verlegen je lichaam: effectieve tips

U kunt een dergelijke staat werken door verschillende regels te volgen:

 • Wees optimistisch en glimlach.
 • Dangle niet tijdens een gesprek, toon geen nervositeit. Pauzes tussen woorden, soepel ademen.
 • Luister aandachtig naar de interlocutor.
 • Kijk hem niet aandachtig aan.
 • Volg de houding.

Blijf vol vertrouwen je schouders openen en maak je je rug recht. Herinnelijk jezelf eraan dat je mooi, aantrekkelijk en zelfvoorzienend bent, en elke man zal kamagra jelly geluk hebben als hij je ontmoet.

Stop met op zoek naar het ideaal

De heldin van de filmregisseur Robert Luccić “Naked True” ging op data met een lijst met vereisten voor een mogelijk uitverkorene. Veel vrouwen hebben dergelijke lijsten. Onder de belangrijkste wensen zijn er meestal een prachtige uitstraling, financieel succes of bijvoorbeeld een bepaalde bezetting.

Hoe te leren om van jezelf te houden: werkt tips

Sommige meisjes willen de geliefde goed verdienen en brachten al het geld aan het gezin door. Anderen dromen van een echtgenoot met een sprankelend gevoel voor humor, een oneindige “snoep-gekochte periode” en ronde let op.

Van dergelijke zoekcriteria is beter om te weigeren. Ideale mannen bestaan ​​niet. Verminder de bar, luister vaker naar de stem van het hart en geef mensen een kans wanneer je elkaar ontmoet. Dus er zullen meer kansen zijn om een ​​persoon dicht bij de Geest te vinden, het lot te ontmoeten.

Hoe een man’s droom te vinden: Pexels

Laat het verleden los

Vaak verhinderen sterke relaties aan vrouwen herinneringen aan het verleden van liefde of het mislukte huwelijk. Ze vergelijken nieuwe kennissen met voormalig, nadenken over mogelijke onaangename gevolgen. Met deze aanpak is er geen kans om kennis te maken met het ideaal, en nog meer met hem trouwen.

Relaties opnieuw opstarten: 5 stappen om de nabijheid terug te sturen

Psycholoog Alexander Kubesky beveelt aan om negatieve ervaring en vergelijkingen te vergeten. Kijk niet voor de eerste data in ieder mens tekortkomingen. Dus niet dat hij de kans om te openen en toon uw positieve partijen. Probeer te laten gaan van relaties uit het verleden. Indien nodig, een beroep doen op de steun van vrienden of de hulp van een psycholoog.

Vouw de cirkel van dating

Als je serieus van plan om een ​​man te vinden, minder thuis zitten in de voorkant van de TV. U kunt uw vrije tijd door te brengen met meer voordeel. Bijvoorbeeld, meld u aan voor:

 • rijlessen;
 • Masterclass in de fotografie, tekenen, boetseren;
 • opleiding;
 • zelfontplooiing training;
 • Cursussen van vreemde talen.

Dus niet alleen uitbreiding van de horizon, maar ook een kring van dating. Na de lessen, kunt u eerst bind een gesprek met een mannelijke je wilt. Vraag hem om iets te horen tijdens de les uit te leggen. Veel vertegenwoordigers van de sterke geslacht liefde uit te voeren in de rol van mentoren, dus ze zullen u graag helpen. Daarna kunt u doorgaan met een kopje koffie.

Hoe te gedragen je verliefd op een meisje om niet alles te bederven?

Familie Cauche Margarita Mukharovskaya beveelt aan meer aandacht te besteden aan de hobby, het bezoeken van tentoonstellingen, lees boeken, buitenwandelingen. Vrouw met veelzijdige interesses gemakkelijker om een ​​man aan te trekken voor een lange serieuze relatie.

Zorg voor sport

Na 30 om kennis te maken met een potentieel uitverkoren iemands het gemakkelijkst in de mannen van de “habitat”. Wijzig taken en erectiepillen beste word in het belang van deze op een bouwplaats of de plant is niet nodig. Genoeg om je aan te melden in het zwembad of de dichtstbijzijnde sportclub.

Op zo’n plek in zicht zullen mannen onmiddellijk vallen, voorzichtig met hun gezondheid en fysieke vorm. Bovendien is het gemakkelijk om een ​​gesprek te geven over:

 • het werk van een of een andere simulator;
 • Kenmerken van sportvoeding;
 • Regelmatigheid en duur van de lessen.

Harmony Forever: 6 manieren, hoe je niet verveelt met je favoriet

Je kunt verschillende complimenten maken van de sportfiguur en de spiermassa van de potentiële kandidaat voor echtgenoten.

Als de simulators niet tegen de simulators liegen, ga dan naar de ochtend. Kans om de geliefde te ontmoeten in het dichtstbijzijnde park of op de stedelijke dijk hoger dan in het appartement.

Trouwens, dus geef een figuur in een geweldige vorm en zal aantrekkelijker worden. Volgens een ervaren specialist op het gebied van psychologie van relaties tussen Yaroslav Samoilov, is het erg belangrijk voor het vinden van een man. De psycholoog beveelt aan dat niet alleen fysieke vorm opletten, maar ook make-up, manicure, kledingkast.

Hoe een man’s droom te vinden: Pexels

Leer hulp zoeken

Practitioner Psycholoog Julia Ivanyuk is van mening dat de verzoeken om hulp sneller zullen helpen. Hoger voor hulp aan vertegenwoordigers van het andere geslacht moet in de gewoonte zijn.

Waarover te praten met een man op de eerste date?

Vergeet wat een fles met water kan openen of het autowiel zelf veranderen. Zodra de noodzaak om “het paard op de race te stoppen, kijk dan rond op zoek naar een vertegenwoordiger van een sterke seks.

Let niet op zijn status en uiterlijk. In de eerste fase is het belangrijker om een ​​gewoonte van onopvallend te ontwikkelen en gemakkelijk om hulp te vragen.

Ontdoen van stereotypen

Heel vaak om kennis te maken met een man en een betrouwbare relatie met hem te bouwen met vrouwen interfereert met een andere mening die:

 • Alle goede mannen zijn al getrouwd;
 • Mannen zijn niet op zoek naar een serieuze relatie;
 • ze liegen en veranderen.

Die zo hebben gehoord, zijn vrouwen bang om een ​​andere persoon te vertrouwen en pijn, teleurstelling te ervaren. Als gevolg hiervan zit er in vier muren en lijd aan eenzaamheid.

Hoe verliefd te worden op een meisje?

Hoe een man’s droom te vinden: Pexels

Dit geldt vooral voor dames na 40 jaar. Naast andere vooroordelen, de gedachten “, ben ik te oud hiervoor”, draaien in hun hoofd of “Ik zal dergelijke liefde niet als voorheen ervaren”. Dockey op leeftijd, zulke vrouwen proberen niet eens een man te vinden en relaties op te bouwen.

Onthoud jezelf in de jeugd en leid als twintig jaar oud. Dit betekent niet dat je elk feest moet bezoeken. Speech over zelfvertrouwen. Onderschat jezelf niet en zet een kruis. Je bent mooi, aantrekkelijk en interessant interessant. Neem de tijd van uiterlijk en figuur, ga naar de manicure of in de spa.

Zoek een ideale man voor familie en sterke relatie elke vrouw. Hiervoor hoef je niet te staan ​​met een luidspreker op straat en om potentiële bruidegoms te bellen. Het is genoeg om de houding tegenover jezelf te veranderen, ontdoen van stereotypen en de communicatiecirkel uit te breiden.

Hoe wordt een model: Tips, instructies

 • Kate Middleton

Leer over de eerste

Abonneer en erken over vers nieuws van Kazachstan, foto’s, video’s en andere uitsluitingen.

 • Share

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *