logo

Wetenschappers waarom vrouwen schreeuwen en kreunen tijdens seks

Het lijkt erop dat wetenschappers besloten om de steen op de steen te verlaten uit ons persoonlijke leven. Tenminste van degenen die verband houden met haar illusies.

Deze keer hebben ze het vocale onderwerp getroffen — besloten om erachter te komen wat het volume van vrouwelijke schreeuwen is afhankelijk van seks.

Gale Bruer van de Universiteit van Centraal Lancashire en Colin Handrey van Leeds University rapporteerde over de studie, die deelnam aan een deel 71 seksueel actieve vrouw van 18 tot 38 jaar.

Zijn resultaten werden gepubliceerd in het tijdschrift «Archieven van seksueel gedrag». Alle vrouwen waren zorgvuldig en met ondervraagden op hun gedrag in bed (in het algemeen zeggen wetenschappers afscheid van wat eenvoudige stervelingen per keer per keer perverteren zouden worden genoemd).

En hier bleek het schokkende waarheid. 66% van de ondervraagde tadalafil kopen vrouwen probeert in bed te kreunen, zodat

de man sneller is en Climax heeft bereikt.

Dat wil zeggen, om sneller te voltooien.

Nog een angstaanjagende cijfer: 87% Maan luider om het zelfrespect van hun partner te vergroten.

En sinds films (nee, niet alleen porno, artistiek) sinds de kindertijd ons heeft geleerd om te denken dat de vrouwelijke kreun — Symptoom van plezier, — We stellen ons niet meer voor dat stormachtige seks stil kunnen zijn.

  • Share

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *